Nu kommer den nye Škoda Enyaq Coupé som kampagnemodel

Škoda lancerer endnu en elektrisk Premium-model med masser af attraktivt udstyr. Enyaq Coupé 80 Premium, der har en rækkevidde på op til 546 km (WLTP), fås fra 449.995 kr.

For godt to måneder siden introducerede Škoda kampagnemodellen Enyaq 80 Premium til 420.995 kr. Nu følger Enyaq Coupé 80 Premium, der ud over coupédesign og panoramaglastag har samme omfattende Premium-standardudstyr.

Enyaq Coupé 80 Premium koster fra 449.995 kr., og til den pris får man bl.a. adaptiv fartpilot og Travel Assist, hvor sidstnævnte kombinerer forskellige assistentsystemer med data fra navigationsanlægget og holder øje med sving og fartgrænser og tilpasser farten på forhånd.

Ligeledes er der fuld automatik, når fuld LED Matrix-forlygterne med 24 LED-pærer og fjernlysassistent konstant tilpasser lyset til kørselsforholdene, så føreren kan køre med fjernlys hele tiden uden at blænde andre i trafikken.

Kampagnemodellen har desuden Drive Mode Select med valg af kørestil og Side Assist, som advarer mod bagfrakommende biler ved overhaling.

Udstyr til små og store

Udstyrslisten hos Škoda Enyaq Coupé 80 Premium fortsætter med en parade af komfort- og sikkerhedsudstyr. F.eks. har den 2-eget multifunktionslæderrat med varme, 3-zonet Climatronic-klimaanlæg, elektrisk justerbart førersæde med memory, el-bagklap med virtuel pedal, Phone Box med trådløs opladning, nøglefri betjening, træthedsregistrering og anhængerforberedelse.

Som familiebil på el er der tænkt på små og store bagsædepassagerer, for udstyret omfatter også elektrisk børnelås i bagdøre, Sunset – mørktonede ruder bag, integrerede solskærme i bagdørene samt 230V-stik og to USB-C-porte bag på midterkonsollen.

Længere rækkevidde

Enyaq Coupé 80 Premium deler elektrisk drivlinje med Enyaq 80 Premium Det til sige, at den har en elmotor på 204 hk/310 Nm, et batteri på 82 kWh (77 kWh netto) og lynopladning på en halv time (10-80 %) med 135 kW DC. Men hvor Enyaq 80 Premium har en rækkevidde på op til 537 km (WLTP), mestrer Enyaq Coupé 80 Premium op til 546 km (WLTP) pga. det ekstra aerodynamiske coupédesign.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk