ŠKODA Tønder

FABIA giver dig udstyr som i større biler

Søger du en bil, der føles større, end den er? Synes du, at ’klassens største bagagerum’ lyder lovende? Gør avancerede sikkerhedssystemer og 5 stjerner fra NCAP noget ved din tryghed?

Så er den nye ŠKODA FABIA sandsynligvis noget for dig. Forskellige motorjournalister har testet den nye FABIA siden lanceringen i marts. Du finder deres omtaler her på vores nyhedsside, hvor vi løbende har uploadet disse.

Masser af udstyr

Den nye FABIA er bygget på samme MQB-A0-platform som SCALA og KAMIQ. Ikke alene giver det masser af plads – det giver også mulighed for udstyr, som du hidtil kun har kunnet få i større C-modeller. FABIA har standardudstyrsniveauerne Active, Ambition og Style, men derudover kan du tilkøbe ekstraudstyr som f.eks. digitalt cockpit, trådløs Apple CarPlay og Travel Assist, som kombinerer bl.a. skiltegenkendelse og adaptiv fartpilot og tilpasser farten til vej- og trafikforholdene forude.   

Mere om ŠKODA FABIA

Skræddersy din egen FABIA

Den bedste måde at få overblik over alt standard- og ekstraudstyret er at sammensætte din egen FABIA i vores konfigurator. Dér kan du trin for trin vælge udstyrsniveau, se listen over standardudstyr og vælge motor og ekstraudstyr. Når du er færdig med at bygge din FABIA, kan du gemme den og tage den tilhørende kode med, når du skal købe din FABIA.

Byg din ŠKODA FABIA

Kontakt os

da4fb491-dea1-4b01-8689-1b8506fc36b7_637927057819249112.jpg